World On A String

11.10.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med den danske kvartet.

World On A String spiller irsk og nordisk folklore blandet med jazzede toner og verdensmusik. Bandet har eksisteret i over 12 år, og i al den tid har bandet vedholdende værnet om deres helt egen, personlige musikstil.

Bandet udforsker frygtløst grænselandet mellem forskellige stilarter fra verdensmusikken og gør det til deres hel egen stil. Publikum vil blive indført i musik med påvirkninger fra indisk, balkansk, irsk og nordisk folkemusik, mikset med jazz og europæisk musik.

World On A String har opnået et usædvanligt sammenspil og musikalsk er de i stand til at kommunikere med hinanden på noget nært et telepatisk plan og kombinerer man det med deres store spilleglæde og overskud, får man lige præcis det som der gør deres koncerter til en ekstraordinær oplevelse.

World On A String består af Bjarke Falgren på violin og bratsch, John Sund på guitar, Morten Lundsby på kontrabas samt Mirwais Fedai på tabla og slagtøj. De fire musikere har længe været en del af den danske jazz- og worldscene og de har turneret over det meste af verden.