Hodja fra Pjort

Udsolgt

24.01.2017 kl. 18:00

Teaterforsyningen og Kulturhuset

Familiemusical med sange af Sebastian.

Ole Lund Kirkegaards kendte historie er med Sebastians musik blevet til en orientalsk familiemusical. Fantasien får luft under tæppet i ”Hodja fra Pjort” – en familiemusical med sange skrevet af Sebastian og med Kristian fra Ramasjang i rollen som Hodja.

Østen for solen og vesten for månen bor Hodja i den hyggelige og fredelige by Pjort. Hodjas forældre synes det er vigtigt, at han går i skole og engang bliver skrædder som sin far. Men Hodja vil ud at opleve noget. Heldigvis møder han den gamle El Faza, som låner ham et tæppe, der kan flyve. Afsted går det, på det flyvende tæppe, ud på eventyr, der overgår Hodjas vildeste fantasi. Rejsen fører ham til hovedstaden Petto, hvor det myldrer med mærkelige mennesker. Hans tæppe bliver stjålet og givet til sultanen, som snart skal giftes med den unge Ayshia. Hodja synes ikke, hun skal være sultanens kone nr. 234, så han er nødt til at få tæppet tilbage, så han kan befri hende – og flyve hjem igen.

Forestillingen henvender sig til børn fra fem år og deres voksne. Forestillingen varer lidt over to timer inklusiv en pause.