Band on the Run

30.03.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Teaterforsyningen

En hyldest til Paul McCartney.

En stærk, medrivende og nærværende hyldest til én af de største nulevende musikalske ikoner, Paul McCartney, der i foråret 2017 fylder 75 år.

”Band on the Run” foregår på en bestemt dag, nemlig den 8. december 1980. Den dag, hvor Paul McCartney gik i studiet med sit orkester Wings for at øve til en kommende verdensturne, og hvor John Lennon samme dag blev skudt udenfor sit hjem i New York.

”Band on the Run” er en musikalsk og delvis fiktiv fortælling om denne skæbnedag for snart 37 år siden. Ved hjælp af 30 sange fra McCartneys solokarriere (samt flere Beatles sange) fortælles historien om legenden bag den moderne popmusiks største klassikere, og om McCartneys ofte anstrengte forhold til vennen Lennon.

Rollen som Paul McCartney spilles af Christian Berg, og han vil give publikum en medrivende og nærværende aften i selskab med otte talentfulde, professionelle sangere og musikere.