Med hovedet i himlen

01.02.2017 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Teaterforsyningen

Cabaret-forestillingen “Med hovedet i himlen og fødderne på jorden” .

Cabaret-forestillingen “Med hovedet i himlen og fødderne på jorden” er en livsbekræftende og morsom forestilling om livet, efter man er fyldt 50. To veninder mødes til deres månedlige kaffesnak hos den ene af dem, og snakken begynder - som den altid gør - om ganske almindelige ting, og når sluserne er åbne, er det ikke småting, der vælter ud.

Oplev hvordan ganske almindelige ting i vores hverdag bliver anskuet med musikalitet, humor og ærlighed. Kvinderne er gode til at vende de vigtigste ting i livet, såsom kærlighed, savn, parforhold, børn osv. - men også vigtige aktuelle emner som flygtninge og hjemløse kommer til debat mellem de to.

Det er to garvede sangerinder og skuespillere, Susanne Breuning og Anne Karin Broberg, der står på scenen, og de er begge suveræne til at fange hjertet og dybden i morsomheder såvel som i alvor. De akkompagneres flot af pianist Thomas Pakula, så der venter en positiv, glad og musikalsk rejse om det liv, vi alle kender.