Sommersjov på Torvet

13.08.2016 kl. 11:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Familieforestillingen "Hej Klovn!".

Sommersjov på Torvet er gratis underholdning for børn og familier på Kulturtorvet.

“Hej Klovn!” en forestilling med og af Benny Schumann. Et eventyrligt og originalt miks af herlige klovnerier, fantastik artisteri, talende dukker, magisk tryl og en opblæst dansende akrobat.

Schumann-navnet har siden året 1848 været indbegrebet af ordet cirkus. Familietraditionen viderefører Benny Schumann med sine cirkusartist- og klovneforestillinger, der i mere end tyve lande er blevet set af flere millioner tilskuere i alle aldre.

Benny Schumanns interesse, glæde og arbejde med cirkus- og  klovnefaget, som startede allerede da han var en lille dreng, har givet ham en alsidig og unik kunnen, som man kan opleve i hans originale klovne og cirkusartist solo-forestilling  ”Hej Klovn!”.