Kulturaften 2016

16.09.2016 kl. 22:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Kulturhuset og Kulturforsyningen

Gratis koncert med Copenhagen Drummers i forbindelse med Kulturaften 2016.

Traditionen tro afsluttes Kulturaften i Skanderborg Kommune med en stor gratis koncert i Kulturhuset. I år kan publikum opleve Copenhagen Drummers, der udforsker alle aspekter af trommespillet.

Grundstenene til Copenhagen Drummers blev lagt under deres tid som konstabler i Den Kongelige Livgardes Tambourkorps. En verden fyldt med traditioner og historie. Med en meget firkantet hverdag og regler for trommestil og udførsel, havde de et behov for at komme ud med alle de skæve idéer og tanker omkring hvordan trommespillet også kunne være. Det var i de tanker at Copenhagen Drummers blev skabt, et fristed for idéer og skæve tanker til hvordan trommespillet kunne gøres endnu sjovere og vildere.

I 2010 trådte Copenhagen Drummers første gang frem i rampelyset, da de som vindere af Talent 2010 introducerede Danmark for de unormale trommende shows. De skæve idéer med vand, stiger, ild og skraldespande blev realiseret på nationalt TV og et nyt kapitel begyndte.

I 2013 stod Copenhagen Drummers side om side med Emmelie De Forest i det danske Melodi Grand Prix og sammen tog de hele verden med storm, da de vandt Eurovision 2013 og var med til at sætte Danmark på verdenskortet med en fantastisk performance.

Præcision, ensartethed og disciplin er vigtige ingredienser for Copenhagen Drummers. Sammensat med passion og nysgerrighed giver de publikum en oplevelse, der kombinerer traditionelt trommespil med meget utraditionelle værktøjer, og showet krydres med en energi og entusiasme. Med deres unikke show konstellationer lyd, lys og visuelle effekter giver Copenhagen Drummers publikum en unik oplevelse.