Chris MacDonald

03.11.2016 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Skanderborg Debatforum (AOF, FOF, LOF og Skanderborg Bibliotek)

Foredraget "Sundhed i et bredt perspektiv".

Vi lever et travlt liv i overhalingsbanen, hvor vi skal nå mere end vi nåede i går. Derudover så er kravet til vores engagement og indsats til arbejdet blevet større og større. Men døgnet har stadig kun 24 timer.

I dette foredrag fortæller Chris MacDonald om de seneste resultater indenfor sundhed, det drejer sig om alt fra kost til motivation, fysisk aktivitet og stress. Det hele bliver selvfølgelig krydret med en god portion humor. Chris MacDonald vil i dette foredrag ikke bare motivere, men også inspirere så tilhørerne går hjem med lysten til at begive sig hen imod en sundere livsstil.

Kost, søvn, motion og en fornuftig stress-balance er den optimale kombination til vores velbefindende og en del af det sikkerhedsudstyr, som er nødvendigt, hvis vi skal leve livet i overhalingsbanen. Med sin erfaringer fra U-TURN fra TV og sin videnskabelige viden kombinerer Chris MacDonald i dette foredrag sin viden om, hvordan man bedst optimerer det sikkerhedsudstyr, som vi alle har brug for, hvis vi skal fungere optimalt.

Chris MacDonald ved hvad han taler om. Han er uddannet cand.scient i Human Fysiologi ved Københavns Universitet. Derudover er han skaber  af konceptet “Strong Body – Strong Mind” og “Sundhed i Balance.” Han er født og opvokset i USA, men har boet i Danmark siden 1999.