Lola Jensen

22.11.2016 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Skanderborg Debatforum (AOF, FOF, LOF og Skanderborg Bibliotek)

Foredraget "Familien Danmarks hverdag sat på en humoristisk spids".

Parforholdets positive (u)muligheder efter ønskebarnets ankomst. Trivsel i Familien Danmark/forældreroller i dag – job, børn. Få det hele til at hænge sammen.

Lola Jensen sætter Familien Danmarks hverdag på en humoristisk spids. Er forældrerollen år 2012 sikret? Hvordan ”overlever” man forældrerollen? Hvem bestemmer hjemme hos jer?

Lola Jensen præsenterer sin en model til at turde sætte omsorgsfulde rammer og give værdisætning videre til børnene.

I 1980 blev Lola Jensen uddannet socialpædagog, hvorefter hun arbejdede to år i en børnehave og efterfølgende to år på et behandlingshjem for adfærdsvanskelige børn. Lola Jensen har arbejdet som familievejleder for børnefamilier de sidste 25 år og er fast tilknyttet TV2s Go’morgen Danmark som ekspert.