Love Shop

10.11.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med den danske rockgruppe.

Love Shop er sin helt egen og ganske særlige skæbne i dansk rock. To tredjedele af bandets grundlæggere - mundharpevirtousen og sangeren Henrik Hall og guitaristen og produceren Hilmer Hassig - er her desværre ikke mere, men alligevel står bandet så smukt og stærkt som nogensinde og altid med de to som usynlige medspillere ved koncerterne.

Love Shop blev dannet i 1986 af Hilmer Hassig og Jens Unmack. I 1991 trådte Henrik Hall ind som fast medlem. Love Shop holdt pause i årene 2004-2009, hvor både Jens Unmack og Henrik Hall udgav soloalbums. I 2008 omkom Hilmer Hassing ved et trafikuheld. I 2011 døde Henrik Hall af kræft.

Love Shop har i alt udgivet ti studiealbums, ét livealbum og to opsamlingsalbums.

Bandet fejrede sit 25-års jubilæum med opsamlingsalbummet "Evergreen - Best Of". Albummet indeholder 15 hits, heriblandt klassikere som "En nat bliver det sommer", "Copenhagen Dreaming" og "Love Goes On Forever
". Der er også blevet plads til to nye numre, "Dødt souvenir" og "Evergreen".

I forbindelse med opsamlingsalbummet tager Love Shop på en lille turne. Om den udtaler Jens Unmack: "Vi havde egentlig ikke forestillet os en LS-tour lige nu, men da vi selv hørte Evergreen stod det straks klart, vi må ud at vise flaget og dele nogle lysende aftener i Danmark. Vi glæder os så hurtigt vi kan."