John & Joel

10.09.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

MusicalDanmark

En hyldest til Elton John og Billy Joel.

Tag med på en fantastisk rejse rundt til 25 af de bedste hits fra Elton John og Billy Joel.

Koncerten lagde publikum ned af begejstring over hele landet sidste år. Nu er det tiden til at genopleve den musikalske magi fra Elton John og Billy Joel.

I John & Joel kommer publikum med på en fantastisk rejse igennem 25 af de største Elton John og Billy Joel hits, blandt andet Goodbye Yellow Brick Road, Piano Man, Don’t Let The Sun Go Down On Me, Uptown Girl, Your Song og Just The Way You Are. En rejse, som udvikler sig til en farverig tur med masser af fest, fællessang og fed nostalgi.

På scenen medvirker der otte af landets mest velsyngende skuespillere og musikere, som giver den fuld gas med de kendte og elskede hits. Blandt andet kan publikum se frem til at høre stjernetenoren fra BaSix, Christoffer Brodersen og musicalstjernen Astrid Højgaard.

John & Joel sættes i scene af Hans Christian Leonhard, Niels Rahbech og Michael Bentholm, det samme team som stod bag den store successen ”Fra Waterloo til Düvemåla – En hyldest til ABBA”.