Linda P

24.11.2016 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

FBI Productions

Stand up showet "Normal?".

Er jeg blevet normal nok? spørger Linda P i kommende one woman show "Normal?".

Linda P gør i sit kommende one woman show “Normal?” status over sin egen selvudvikling og funderer over, om hun er nået i mål. Er hun blevet normal nok? Hvad vil det sige at være normal? Og er det overhovedet noget at stræbe efter? Som altid leverer Linda sine livs- betragtninger i et underholdende flow af sarkastiske punchlines.

Linda P er hamrende barsk, børnehadende, pinlig og stormundet, men ikke desto mindre har hun gennem de seneste år lagt anmeldere og publikum ned, hvor hun kom, og hun bliver stadig bedre. Det hele begyndte ved DM i stand-up i 2004, hvor hun kom ind fra venstre og snuppede andenpladsen. Gengivelsen af hendes måske virkelige, måske opdigtede liv på havnen og hendes betragtninger over børn, parforhold og kvinder giver stærke lattermuskler, og hun har på ganske få år opbygget en enorm fanskare – af både mænd og kvinder. Linda P blev årets komiker ved Zulu Comedy Galla 2010.

Linda P har siden sin debut som stand-up-komiker udviklet sit talent til at brede sig over underholdningens mange genrer. Det er blevet til anmelderroste one man shows, tv-satire, roller i film, teater samt musicals og de seneste år også via musikken, som vi første gang stiftede bekendtskab med i one man showet “Linda P - og mig”. Hun blev for alvor kendt som sanger, da hun med hittet “Du fanme pæn du er” skabte en regulær landeplage. Siden har hun løbende præsenteret en række sange, der alle er blevet godt modtaget, blandt andet som indslag i sketchshowet “Det alt for store Linda P show”, der i foråret kørte på TV2 Zulu.