Mike Andersen

11.11.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med Mike Andersen og band.

Har man én gang oplevet Mike Andersen live ved man, at bandet holder et skyhøjt og internationalt niveau. For Mike Andersen og band er i den grad et eksempel på, at man kan spille sig til succes. Siden Mike holdt sit indtog på den danske live-scene, er det kun gået en vej: Op!

Flere og flere koncertgængere har fået øjnene op for den lange aarhusianers evne som performer og sangskriver. Mike Andersen besidder ”en åbenlys spilleglæde og en klædelig, teknisk nonchalance” samtidig med, at han har ”en absurd stærk vokal”. Og Mike udgør sammen med sit band et unikt fællesskab. Mike Andersens soul og blues er kort sagt i verdensklasse.

Mike Andersen udsender sit 7. album i oktober 2016. En del af de nye sange er skrevet i Nashville sammen med internationale topsangskrivere og er indspillet i København med Mads Michelsen som producer.

Det nye album præsenterer en sammensmeltning af svedig blues, soul og rock. Sangene har alle et umiskendeligt islæt af den sanger og sangskriver og musiker, som gennem sine mere end 1200 koncerter og mange udgivelser har arbejdet sig hen til den han er i dag.