Petri og Hannibal

16.11.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Østjysk Kulturforsyning og Kulturhuset

Koncert med Michala Petri og Lars Hannibal.

Michala Petri og Lars Hannibal har i 2016 spillet sammen i 25 år. I det kvarte århundrede har duoen spillet mere end 1.500 koncerter i førende koncerthuse, festivals samt på TV/Radio-stationer i Europa, Asien, Amerika og Mellemøsten. Sammen har de udgivet 6 internationalt anmelderroste og prisbelønnede CD´er.

Programmet til jubilæumskoncerterne vil holde sig inden for det klassiske og  henvender sig til alle aldre. Programmet vil være varieret geografisk og tidsmæssigt, men vil som gennemgående tema have folkemusikinspireret musik fra forskellige lande.

Michala Petri er blokfløjtespiller og har for længst etableret sig som en af verdens førende instrumentalister. Hun er en flittig solist og optræder i mange forskellige sammenhænge. Til koncerten vil hun spille på et bredt udvalg af sine mange typer blokfløjter.

Lars Hannibal er både guitarist og lutspiller og optræder jævnligt sammen med Ghita Nørby. Han står desuden bag pladeselskabet OUR-Recordings, som på bare ni år har markeret sig stærkt internationalt med adskellige Grammy-nominerede.

Duoen har med deres fælles store erfaring udviklet en ligefrem, uhøjtidelig og stærkt kommunikerende koncertform, hvor de med korte introduktioner guider publikum til forståelse af det særlige ved de enkelte værker.