Rune Klan

03.05.2017 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

03.05.2017 kl. 19:00

One man showet "barnløs".

Der er mer’!  Komik og tryl i verdensklasse!

Tre år efter succesen med "Det Stribede Show" er den, overalt i verden, anerkendte tryllemester og komiker Rune Klan tilbage med nyt one-man show.

Trods omtrent 40 gode leveår, har "Klanen" endnu ikke børn. Det betyder selvfølgelig en masse fritid og dermed god luft i kalenderen til at skam-øve et trick eller en joke til den ultimative perfektion.

Komikken og den skarpe replik er i en liga for sig, men trylleriet er og bliver omdrejningspunktet og det helt unikke varemærke.

Udover at øve sig og nyde livet, er tiden siden sidst brugt på blandt andet tryllekongresser verden over. "Barnløs" vil byde på masser af overraskelser og nye tricks til det publikum, som Rune elsker at forkæle, på sin unikke og afvæbnende facon.