Christian Fuhlendorff

11.05.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Stand up showet “Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’ ?”.

Christian Fuhlendorff er nu klar med stand up showet "“Det er ligegyldigt hva’ andre tænker, ikk’ ?”. Showet er hans fjerde one man show og følger op på succeserne “Mit første one man show”, “Enestående” og “For at gøre en kort historie lang”.

Til at starte med ville Fuhlendorff lave et klassisk stand-up-show, uden tema og rød tråd. Men meget mod hans vilje, er der nu alligevel kommet en eller anden form for sammenhæng mellem titel og materiale.

Fuhlendorff beskriver selv showet således: Jeg vil selvfølgelig endnu engang give et indblik i min familie; er konen stadigvæk gammel (hint, ja!), er min datter stadigvæk irriterende, barn nummer to og alt det der andet pjat, jeg plejer at fortælle om. I ved, hvad der rør sig i mit liv. MEN, jeg også gerne slå ned på et par ting, som vi i samfundet har fundet en konsensus omkring og dem vil jeg udfordre. For eksempel, hører sang og musik overhovedet til i stand-up? Er voldtægt overhovedet den værste forbrydelse og hvorfor må jeg ikke slå mit barn? Kan I mærke det? Der er lagt i kakkelovnen til en hyggelig aften.

Christian Fuhlendorff er blandt andet kendt for "Talegaver til børn",  "Comedy Aid", "Livet i nødsporet", tv-serien "Kristian", "Rundt på gulvet", "Husk lige tandbørsten" og radioprogrammet GANDHI.