Bonderøven

06.04.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Foredraget "Det enkle liv" med Frank Erichsen.

Oplev den charmerende bonderøv, Frank Erichsen, fortælle om livet på Kastaniegården under overskriften "Det enkle liv".

Frank Erichsen giver tips til et liv med selvforsynende landbrug, og underholder samtidig med historier fra de mange sæsoner som hovedperson i det succesfulde DR-program “Bonderøven”.

Kastaniegården danner ramme om den populære tv-serie, hvor man følger Frank Erichsens daglige liv året rundt. Dyrene skal passes og slagtes, der skal bygges og repareres, og det hele skal helst ske ved håndkraft, så der er bestemt nok at se til.

Frank Erichsen udgav i 2011 bogen “Det enkle liv – skridt på vejen mod selvforsyning”, der senere i 2013 blev fulgt op af bogen “Det enkle liv – flere skridt på vejen mod selvforsyning”. I begge bøger giver Frank Erichsen bud på, hvordan man nærmer sig det enkle liv, hvordan man opnår et godt liv gennem selvforsyning, og ikke mindst hvordan man kombinerer det daglige arbejde med familielivet.

I foredraget fortæller Frank Erichsen blandt andet om hvorfor han har valgt at beskæftige sig med selvforsyning. Da selvforsyning kræver fysisk handling, kræves der også kundskaber. Kundskaber og deres underfundige måde at udvikle sig på er derfor et gennemgående tema igennem hele foredraget.

Det bliver en aften med blandt andet leslibning, amerikanske filosoffer, franske gedehyrder, afrikanske bønder og russiske brøndbyggere samt demonstration af nordiske øksetyper. Der bliver berettet om både teori og praksis bag livet på Kastaniegården.