Russisk Folklore

16.04.2016 kl. 10:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Russsisk musik, sang og dans med gruppen Novoselia.

Novoselia består af en flok talentfulde unge russere fra Skt. Petersborg, der vil underholde med folkedans, sang og musik.

Novoselia optræder med traditionelle russiske sange. Gruppen kommer fra den nordlige del af Rusland og spiller derfor primært sange fra de nordlige dele af Rusland og Skt. Petersborg.

Gruppens repertoire består af mere end 200 sange og danse. De opretholder gamle russiske traditioner, som for eksempel Kazak dans og traditionelle landsbysange.

Novoselia optræder altid i traditionel russisk klædedragt med smukke farverige kjoler. Gruppen spiller på traditionelle instrumenter som harmonika, gusli, domra, balalajka og percussion.

I samarbejde med Lysthuset i Nr. Vissing har Kulturhuset endnu engang fornøjelsen af at byde velkommen til gruppen fra Skt. Petersborg.