Kvindedag

08.03.2016 kl. 18:15 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

8. marts gruppen

Fra kylling til kælling.

8. marts gruppen i Skanderborg inviterer til Kvindedag tirsdag den 8. marts - hele verdens internationale kvindedag.

Overskriften er i år "Fra kylling til kælling". Aftenen byder på foredrag med Trine Gregorius og musikalsk underholdning med Fie Pilgaard.

Trine Gregorius er uddannet journalist fra Danmarks Journalisthøjskole. Hun har arbejdet som politisk medarbejder på Radioavisen og været studievært på P3. Derudover har hun været vært på en række TV-programmer, heriblandt “Rigets Tilstand” på TV2 og “Det Svageste Led” på DR.

Trine Gregorius fortæller denne aften under overskriften "Fra kylling til kælling". Foredraget handler om at tage sig sammen. Dit liv er dit eget ansvar. Selvom man som udgangspunkt er en lille mager provinspige med kunstige fortænder, kan man godt få et spændende liv. Det bestemmer man nemlig selv.

Fie Pilgaard er sanger og sangskriver og er uddannet ved Det Jyske Musikkonservatorium. Hun er både opvokset og bosat i Skanderborg. På kvindedagen medbringer Fie den finske kvindelige guitarist “Tuuli Wallenius".

Fie Pilgaard  udgav i foråret 2015 EP'en ”POLAROID”. Hun stor kærlighed til fortællingen, øjeblikket, nu’et, stemningen og live-koncerten. Hendes tekster handler om livets store og små kampe – om at leve – og om at overleve, selv når livet føles hårdt og uretfærdigt. Der er plads til både smil og tårer, sorg og håb, vrede og tilgivelse, undren og erkendelse, og fortid, fremtid og nutid. Genren bevæger sig i et halvakustisk univers med elementer fra blues, country og pop - og med inspirationskilder som Ricky Lee Jones, Tina Dickow, Avril Lavigne og Tim Christensen.

Arrangementet foregår tirsdag den 8. marts fra kl. 18.15 til ca. 21.30. Kvindedagen begynder med velkomstdrinks og lotteri med mange flotte præmier. Billetprisen inkluderer velkomstdrink, kaffe, the og kage.

Overskuddet går til Maternity Worldwide samt lokale projekter.