Tore Grønne

29.02.2016 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Skanderborg Bibliotek

Vilde eventyr - i en vidunderlige verden.

Et foredrag om at cykle 50.000 km rundt i verden, møde fremmede kulturer og mennesker med et åbent sind – og finde ud af, at folk er gode verden rundt.

Siden jeg som 20-årig hoppede på min cykel i Peru, har jeg cyklet 50.000 km rundt i verden. Fra Kina til Danmark, fra Mexico til Argentina, i Mellemøsten, Centralasien og Nordamerika. Jeg har boet hos fremmede folk i et utal af lande – hos landsbyboere i Iran, teltnomader i Kirgisistan, højlandsindianere i Ecuador, jihad-sympatisører i Pakistan, buddhistiske munke i Tibet, spedalske i Tadsjikistan, studerende i Tyskland, knallertbander i USA, i trailerparker i Canada og mange andre ulige steder. Ikke mindst har jeg oplevet, at verden ikke altid er, som den ser ud i nyhederne herhjemme, men at der er gode mennesker verden rundt – også de steder, vi normalt hører skidt om.

Foredraget er rigt illustreret med fantastiske billeder, fyldt med humor, har masser af stof til eftertanke og handler også om  at:
• Følge sine egne veje og drømme
• Møde verden med et åbent sind
• Turde stole på det gode i mennesker