Thomas Andersson

28.01.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Østjysk Kulturforsyning

Selvom det er kedeligt, kan det godt være kunst.

"Selvom det er kedeligt, kan det godt være kunst" mener billedkunstneren Thomas Andersson. For ham er kunsten ikke blot til pynt. Den er livsnødvendig for både individ og samfund.  Med udgangspunkt i egne værker vil Thomas Andersson give et både underholdende og provokerende foredrag.

Thomas Andersson er uddannet på Det Jyske Kunstakademi. I mange år underviste han i skulptur på Århus Kunstakademi, indtil han for et par år siden oprettede Skulpturskolen på en bakke mellem Forlev og Mesing, hvor han har sin bopæl.

Thomas Andersson er et alsidigt menneske: grafiker, billedhugger, underviser, debattør og galleriejer. Endvidere har han i flere år været formand for Kunstråd Skanderborg. Hans galleri hedder Convoj, og det er nok Danmarks mindste, men hver måned præsenterer Thomas Andersson en ny og original udstilling.