Frokostjazz

27.02.2016 kl. 11:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Med Arosia.

Arosia startede helt tilbage i efteråret 1958 som "Århus Fodvarmere" med ganske unge musikere, der havde lysten og spillegejsten inden for den traditionelle jazzgenre.

I de første år af orkestrets levetid spillede man lystigt i datidens mange jazzklubber i det ganske land og foretog flere ture til udlandet, blandt andet til Tyskland, Holland og Grønland. De ældste medlemmer i orkestret påstår stadig hårdnakket, at man spillede samtidig med The Beatles i Hamborg.

I jazzens "guldalder-periode" i 70'erne og 80'erne voksede orkestrets popularitet betragteligt, og man havde gæsteoptræden af kendte navne som Mezz Mezzrow, Gene "Mighty Flea" Connors, Wild Billy Davidson, "Champion" Jack Dupre.

Fra at være fodvarmere i tidernes morgen er bandet nu nået helt op til de fineste øregange. Orkestret er ikke tro overfor en bestemt stilart, men spiller de numre, der passer til humøret og situationen, og bliver ofte kaldet Danmarks svar på Dutch Swing Collage Band.

Bandet spiller i Store Sal klokken 11.30-14.00. Der serveres frokostplatte i pausen klokken 12.30-13.00. Bord på scenen og frokostplatte koster 140 kroner og kan bestilles hos Kafe K på telefon 8652 4399.