Frokostjazz

30.01.2016 kl. 11:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Med Henning Munk & Plumperne.

Henning Munk & Plumperne har leveret swingende glad og medrivende jazzmusik til utallige arrangementer og festivaler ude som hjemme i rigtigt mange år.

Orkesterleder Henning Munk Plum bliver i Dresden kaldt for den danske Sidney Bechet. Kun få behersker sopransaxofonen som han. Henning inspirerer med sin drivende sopransax og lejlighedsvis mesterlig håndterede klarinet enhver forsamling og leder uden GPS sit publikum igennem jazzens vidstrakte gadenet.

Henning Munk Plum får hjælp fra den banjospillende professor fra Lund i Sverige, Björn Ekman, som tilmed synger så fuglene dratter ned fra træernes grene af misundelse.

Verdensmusikeren Mads Hyhne med Danmarks tredje-længste skæg har beriget Københavns jazzliv gennem 25 år og bidrager til orgiet af vellyd med trombone til tiden; ingen nærmere præsentation er nødvendig.

Bandet har Marc Davis på kontrabas; manden som har spillet med samtlige musikere i hele Verden. Han har på denne måde formået at gøre sig i Københavns Jazzliv i en menneskealder.

Sidst men ikke mindst har vi trommeslageren Henning Toxværd som stort set egenhændigt opfandt jazzen for mange årtier siden - efter eget udsagn - med det første trommesæt der så dagens lys i jazzmiljøet.

Bandet spiller i Store Sal klokken 11.30-14.00. Der serveres frokostplatte i pausen klokken 12.30-13.00. Bord på scenen og frokostplatte koster 140 kroner og kan bestilles hos Kafe K på telefon 8652 4399.