Mathilde Falch

07.04.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Troværdig, pulserende og iørehængende rock.

Siden Mathilde Falchs roste debutalbum ”Lad Mig Gå Fri” udkom i 2012, har den nu 26-årige sangskriver turneret land og rige rundt med sit band, såvel som solist. Undervejs har hun bygget sit navn solidt op på landets spillesteder og festivaler.

I 2014 udgav hun sit andet album ”Bag Mine Øjenlåg” og i oktober 2015 udkom det tredje album “Alle Taler”. Mathilde Falch har indspillet det nye album i samarbejde med producertalentet og guitaristen Christian Ki, der også er fast medlem i Mathildes band.

Med ti sange om relationer, det fordummede massemenneske, afhængighed, tilgivelse og savn viser 25-årige Mathilde Falch nok en gang, at hun er en sangskriver med meget på hjerte. Med sig har hun en kærlighed til rock der er større end til pop. Og Mathilde Falch er stadig en sjælden fugl i sin generation. Sammen med Christian Ki skruer hun på dette album op for en mere alternativ rocksound uden at give afkald på det melodiske og det særlige nærvær, der er så kendetegnende for hende.

Mathilde Falchs faste band består Adam Winberg på trommer, Tobias Stærbo på keyboard, Jeppe Thiesen på bas, Christian Ki på guitar og Charlotte Schultz på kor.

Mathilde Falch er datter er sanger Michael Falch. Siden februer 2015 har hun været ambassadør for Landsforeningen Sind.