Halfdanskerne

22.09.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

De største sange - live.

Halfdanskerne er Danmarks mest populære viseorkester. Hvilket er blevet slået fast efter et år, hvor trioen har spillet rekordmange koncerter med deres hyldestshow i anledning af 100-året for Halfdan Rasmussens fødsel.

Efter syv år på landevejene, flere tv-optrædener og tre roste albums, der alle har kunnet høres på DR, præsenterer Halfdanskerne i 2016 "De største sange - live", hvor de har samlet deres forrygende fortolkninger af de mest elskede sange af Benny Andersen, Halfdan Rasmussen, Frank Jæger, Sigfred Pedersen og Piet Hein.

I det nye show er der fuld fart på fra start til slut, og sætlisten bugner af kendte sange, som indbyder til fest, fordybelse og fællesskab. Halfdanskerne sætter nye standarder med deres velklædte, velforberedte – og samtidig vilde og vittige – sceneoptræden.