Lasse & Mathilde

28.04.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med den populære duo Lasse & Mathilde.

Koncert med Lasse & Mathilde, der gennem fire årtier har komponeret musik til dansk lyrik af høj kvalitet.

I 1975 udkom Mathilde Bondos første soloplade ”Pigesind” med tekster af Tove Ditlevsen og musik af Lasse Helner. Og det blev starten på duoen, både på scenen og privat.

Men Lasse Helner og Mathilde Bondo skriver også musik til tekster af Poul Henningsen, Piet Hein og den danske polarforsker Knud Rasmussen.

Lasse og Mathilde har fået kant, og det skyldes den dna, der ligger i Helner og Bondo, de to privatpersoner, der ligesom os andre må muge ud i tingene derhjemme engang imellem, for at finde frem til nye værdier fra et levet liv på godt og ondt. Kunstnere er altid søgende, hvis de vil videre, og det vil Lasse og Mathilde. Med tekster til eftertanke, til en befriende latter og drys af cayennepeber til en lige lovlig kynisk tidsalder.

Og hvad får publikum så, når de forventningsfulde går til en koncert med Lasse og Mathilde – ud over violin, guitar og to varme stemmer? Jo, de får et herligt mix af det ovennævnte – fra blues til poesi, lidt jazz, lidt rock, tekster med kant og til eftertanke, og ind imellem et par kommentarer, der forklarer det hele, løser op med underfundig humor, og som skaber en varm og dejlig stemning over en koncert med spændvidde, musikalske udflugter og voldsom hygge. En koncert med det hele, og en koncert med gode minder, der appellerer til genhør og gensyn. Så publikum får en oplevelse med musikalitet og humor i højsædet fra duoen!