Neighbours & Friends

17.03.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Akustisk Forår 2016.

Der venter publikum en fejende flot oplevelse, når Helge Engelbrecht med Neighbours & Friends gæster Kulturhuset.

Lørdag efter lørdag kan man følge det store sommersangsorkester på TV fra de de populære arrangementer ”Sommersang i Mariehaven”, der lokker tusindvis af publikummer til Helge´s baghave i lillebyen Ansager i Vestjylland. Nu gælder det så Kulturhuset Skanderborg, hvor hele truppen træder op indendøre med koncerten Akustisk Forår 2016.

Det er første gang, vi spiller en samlet akustisk koncert med hele Neighbours & Friends-holdet. Vi har afprøvet de akustiske muligheder ved vore koncerter i Mariehaven og publikum har været ret begejstrede. Nu samler vi trådene til en hel koncert og vi glæder os”, lyder det fra Helge Engelbrecht, ankermand hos de musikalske naboer og venner i Ansager i Vestjylland.

Neighbours & Friends består af Helge Engelbrecht, Tommy Rasmussen, Ronnie Olesen, Dennis P, Morten Husted, Allan Nagel, Casper Hundebøl, Thomas Gundal, Ditte Fromseier Hockings, Sidsel Marie Michelsen og Sine Bach Rüttel.