Søren Østergaard

31.03.2016 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Debatforum (AOF, FOF, LOF og Skanderborg Bibliotek)

Fra skolebænken til cirkusteltet.

Søren Østergaard – skuespiller, komiker, instruktør, cirkusdirektør – ja, sådan kan man blive ved, viften er bred og lysten til mere er stor!

Siden barnsben drømte Søren Østergaard om et liv på de skrå brædder. Og drømmen blev meget tidligt realiseret. Søren Østergaard var ganske ung da han slog igennem som skuespiller og komiker. Hr. Østergaard har nu mere end 30 års erfaring på bagen. Han har givet os uforglemmelige karakterer som Gas- & vandmesteren, Bager-Jørgen og Smadre-Manden.

Årene er gået, men der har aldrig været tvivl: Søren Østergaard er en dygtig, alsidig skuespiller, der gennem hele sin karriere har været aktuel i teater- og underholdningsbranchens

Oplev Søren Østergaard i et helt nyt og meget underholdende foredrag – om løst og fast; alt og intet – men nok mest om Sørens eget liv fra skoleelev til cirkusdirektør – og alt det der kommer ind imellem.