Michelle Hviid

19.01.2016 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Debatforum (AOF, FOF, LOF og Skanderborg Bibliotek)

Råstyrke - da livet slog en tumorkolbøtte.

Michelle Hviid er en gennemført autentisk foredragsholder, der formår at trække store grin samtidig med at hun holder publikum nærværende med hudløst ærlige fortællinger.

Råstyrke er titlen på Michelles nyeste bog og foredrag, som tager afsæt i bogen, der lynhurtigt er blevet en bestseller.

I foredraget fortæller Michelle om, hvordan oktober 2014 blev et vendepunkt i hendes liv. Her fik hun nemlig konstateret en godartet tumor i hovedet. To måneder efter blev hun opereret og herefter gik det meste galt. Fra det gode liv som eftertragtet og skarp foredragsholder og blogger, blev hun nu halvdøv, delvis lam, uden en krone på lommen og ikke i stand til at kende sine egne børn.

Hør historien om, hvordan Michelle meldte sig ud af systemet for at træde ind i kampen for sit liv og sin familie. Hun fortæller om, hvordan hun efter kollapset formåede at rejse sig igen og samle styrke til at være både kvinde og forelsket igen. Takket være ekstrem vedholdenhed og hårdt arbejde.

Undervejs kommer Michelle ind på sin indlæggelse og sin oplevelse af sygehussystemet som patient, om sin selvopfattelse som patient, og hvordan hendes nærmeste omgivelser reagerede i forbindelse med det forløb, hun har været igennem. Endelig kommer hun ind på rejsen fra patient til ”menneske” igen.

Tilhørerne kommer med på Michelles personlige rejse om at kunne, turde, ønske, ville, falde, kæmpe, rejse sig og elske. I kan forvente at få sat spørgsmålstegn ved virkeligheden og få motivation til at finde det mod, I mangler til at ændre den til det bedre.