HeartBeat

13.02.2016 kl. 11:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Skanderborg Kommune og Kulturhuset

Kamæleonkoncert med stomp, sang, klap og bodybeat.

Stomp- og performancegruppen HeartBeat er fire unge, sprælske musikere fyldt med spilleglæde.

HeartBeat er nu klar med et ordløst show som bobler af begejstring. Avancerede rytmer præsenteres legende let, mens scenen fyldes af sang, rap, teater og stomp.

Stomp er musik på alt andet end gængse instrumenter, og der spilles på hvad som helst. Med hjertevarme og glimt i øjet stråler HeartBeat langt ud over scenekanten og tryllebinder børnene, der undervejs inviteres til at deltage med sang, klap og bodybeat. For hvert et trommeslag – hvert et hjerteslag – breder smilet sig til op over begge ører.

Heartbeat har besøgt Kulturhuset én gang tidligere med stor succes. Nu får publikum mulighed for at møde de fire seje gutter endnu en gang.

Arrangementet henvender sig især til de 5-8 årige ifølge med voksne.