Syng med...

10.04.2016 kl. 15:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Syng fra højskolesangbogen med Jesper Moesbøl.

Kom med til en hyggelig eftermiddag i selskab med Jesper Moesbøl. Under overskriften "Syng med" inviteres publikum til selv at deltage og synge med.

Højskolesangbogen er Danmarks mest solgte bog. Der synges mere i dag end vi har gjort i de sidste årtier.

Det er godt for helbredet, fællesskabet og humøret at synge sammen. Og med sangene i Højskolesangbogen har vi en masse nye og gamle sange, som giver os perspektiv på det liv, vi lever med hinanden.

Ved arrangementet vil der blive sunget gamle og nye sange, men nok så vigtigt vil sangene blive præsenteret og sat ind i både historiske og nutidige rammer, så vi ser det kendte i nyt lys.

Jesper Moesbøl er konsulent i Kulturministeriet med ansvaret for folkehøjskoler. Han er tidligere højskoleforstander og musiker.