The Dublin Legends

13.04.2016 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Koncert med The Dublin Legends - tidligere kendt som the Dubliners.

Glæd jer til en aften i selskab med musikalske legender og velkendte sange og klassikere. Whiskey in The Jar, Dirty Old Town, The Wild Rover, Seven Drunken Nights, The Rare Auld Times, Finnegan's Wake, Molly Malone, The Monto, Hand Me Down Me Bible, The Irish Rover, Black Velvet Band og mange mange flere.

Oplev legenderne i irsk folkemusik Sean Cannon, Eamonn Campbell, Paul Watchorn og Gerry O'Connor, når de under navnet The Dublin Legends viderefører arven efter The Dubliners, der stoppede som band, da "Banjo" Barney McKenna døde. Drengene ser meget frem til igen at møde og underholde alle deres fans overalt på kloden og vil fortsætte med at spille alle de verdensberømte klassikere som The Dubliners er kendt for.

I 2012 fejrede The Dubliners 50 års jubilæum i musikkens tjeneste og modtog en Lifetime Achievement Award fra BBC Radio 2 Folk Awards. Denne blev fulgt op af en fuldstændig udsolgt UK turné, som kulminerede i en magisk aften i The Royal Albert Hall. Desværre døde "Banjo" Barney McKenna kort tid efter, og det var et stort slag for både fans og medlemmer af The Dubliners. Naturligvis fik det de tilbageværende medlemmer af The Dubliners til at sætte sig ned og drøfte bandets fremtid. John Sheahan besluttede, at det efter 50 år på landevejen var tid til at stå af tourbussen og slappe af for en tid.

Under navnet The Dublin Legends har de øvrige bandmedlemmer Sean Cannon, Eamonn Campbell, Paul Watchorn og Gerry O'Connor besluttet sig for at videreføre den musikalske arv, som blev grundlagt tilbage i 1962.

OBS:  Eamonn Campbell er indlagt med lungeproblemer og vil derfor blive erstattet af guitarist Shay Kavanagh.