Skrubberuphavn

07.11.2015 kl. 11:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Kamæleonkoncert med Ulla Abdullas Cocobongoband.

Kække Karla er otte år gammel, men modig som få – og det bliver der snart brug for. I ferien skal Karla nemlig til Skrubberup, hvor onkel Sømod bor med sin papegøje Polly. Men snart bliver Polly’s kæreste, Palle, kidnappet af de farlige Lumskebukse, og Karla tager publikum med ud på sit farefulde eventyr for at redde Palle, sig selv og onkel Sømods hus i Skrubberuphavn.

Med hjælp fra de musikalske fisk Rokke, Klaptorskene og den funky Havtaske, går turen for fulde sejl ud på de syv have, hvor det svinger med både jazz, rock, funk, reggae og pop.

Ulla Abdullas Cocobongoband kaster sig med legende lethed ud i genrer som Trad. jazz, Rock, Latin, Pop, Reggae og Ska. Et varemærke, der gennem årene har vokset sig stærkt, og som sammen med smittende humor og høj energi er synonymt med bandet.

Bandet består af Ulla Britt Simonsen på vocal og harmonika, Lasse Kjærulf Andersen på guitarer, banjo og kor, Jacob Brandt-Jensen på bas og kor samt Jens Ulrik Simonsen på trommer og kor.

Koncerten henvender sig især til børn i alderen 5 til 8 år og deres voksne.

Arrangør: Skanderborg Kommune og Kulturhuset