Ung Aften

21.11.2015 kl. 18:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Ung Aften for elever fra 6., 7. og 8. klasse.

Alle unge i 6., 7. og 8. klasserne i Skanderborg Kommune inviteres til en aften med en masse spændende muligheder og fuld fart i Kulturhuset.

Vi vender Skanderborg Kulturhus på hovedet og byder velkommen til masser af musik, spas og løjer. Ung Aften foregår i hele Kulturhuset og du kan blandt andet opleve:

•    Basim. Blandt andet kendt for X-Faktor og for sin deltagelse ved Eurovision Song Contest 2014. På aftenen kan du vinde et eksklusivt møde med Basim.
•    Ginger Magic - comedy og trylleri
•    Spillehule
•    Rodeotyr
•    Free Style Rap
•    Diskotek
•    Sing Star
•    Frisørsalon
•    Taekwondo
•    DJ workshop
•    og meget meget mere….

Billetter koster 100 kr.  Du vil derefter kunne færdes frit omkring i huset til de forskellige aktiviteter. Medbring lommepenge til sodavand og slik. Kafé K serverer en særlig Ung Aften-menu til en overkommelig pris.

Arrangementet er alkoholfrit. Der er voksne til stede hele aftenen. Arrangementet slutter omkring kl. 22.00.

Arrangør: Kulturhuset i samarbejde med Kulturhusets Ungegruppe