Alt om James Bond

30.10.2015 kl. 18:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Jacob Wendt Jensen fortæller om James Bond.

Foredrag med Jacob Wendt Jensen om James Bond i anledning af danmarkspremieren på den nye James Bond film "Spectre".

Jacob Wendt Jensen fortæller hele historien om James Bond og ser nærmere på Bond-fænomenet. Han fortæller også om de danske forbindelser og historien om, hvordan dansk films stigende status smittede af på den store filmsucces.

Jacob Wendt Jensen er journalist, filmkritiker og forfatter. Han anmelder film i Berlingske og bidrager jævnligt til diverse aviser, magasiner og fagblade. Jacob Wendt Jensen er desuden formand for Bodilkomitéen, i programrådet for Buster Filmfestival for børn og unge samt formand for Danske Filmkritikere.

I 2012 udgav Jacob Wendt Jensen bogen ”Agent 007 – de danske forbindelser”. Senere i 2015 følger han op med bogen "James Bond - Helte og skurke".

Efter foredraget har Biografen danmarkspremiere på "Spectre", den 24. spillefilm om James Bond. Billetter til filmen kan købes separat på hjemmesiden og i Biografens skranke.

Foredraget slutter kl 19.30 og filmen begynder kl. 20.00. Mellem foredrag og film serverer Kafé K en særlig "For Your Eyes Only"-platte til 100 kroner. Platten bestilles hos Kafé K på tlf. 8652 4399 (obs. kan ikke bestilles online).

Arrangør: Kulturhuset