Rundt om Liss Brinch

20.10.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Kom med til en aften i selskab med Liss Zander Brinch.

Liss Zander Brinch var skolelæge i Skanderborg i årene 1965-1993. Hun kom til byen, da Skanderborg var begyndt at ryste ”Korsbæk-støvet” af sig.

Niels Peter Mortensen fra Kulturhuset er med københaver-pigen Liss fra opvæksten på Frederiksberg, over Den Franske Skole, den 9. april, gymnasiet og til ”pigen med æblet”. Og videre til livet som kontormus, lægestudiet med bror Poul, på ski i alperne, og til mødet med Jørgen Brinch. Fra tante til to og mor, over Fanø til skolelæge i Skanderborg. Fra Adelgade 107, Dr. Hindhede, kartoffelsuppe og til Skanderborg-år med mere.

I pausen serveres en kop kaffe med en lille kage til.

Arrangementet er en del af Kulturhusets foredragsrække, hvor Niels Peter Mortensen guider publikum rundt om markante Skanderborgensere.

Arrangør: Kulturhuset