TURN UP 2015

09.10.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Elektronisk DJ koncert med nogle af landets største og mest respekterede DJs.

TURN UP 2015 slår dørene op for første gang og inviterer til en ordentlig DJ fest. Vi nøjes ikke med småt og omdanner derfor Store Sal til en kæmpe fest med et overdådigt lysshow, hvor kun fantasien sætter grænser. Den elektroniske musik er i fokus og vi tør godt love at du ikke kommer til at kede dig.

TURN UP er et ungdomsarrangement arrangeret i samarbejde mellem unge i Skanderborg i Kulturhuset. Man skal være minimum 16 år for at deltage.

Aftenens lineup:

• TOOMANYLEFTHANDS
  • SNAVS
  • ELOQ
  • EMIL LANGE
  • Support: MRTN og PENTIA

Det kommende år ser lovende ud for Anders K og Martin Nick, aka, TooManyLeftHands, der spås til at blive store i 2015. Det hele startede for 3 år siden da de sad i en diskussion blandt en masse DJ´s. De to indgik et væddemål med resten af flokken og udfordrede den danske DJ-mentalitet. De ville bevise at man med vilje og hårdt arbejde kunne nå langt; og i løbet af kort tid spille på de allerstørste steder i Europa.

Klodens helt tunge dj-stjerner som Diplo, DJ Snake, Flosstradamus og RL Grime supporter Snavs. Den 22-årige undergrundsproducer er kendt for energiske live-sets, som på dette års festivaler fik store crowds til at eksplodere i danseeufori og moshpits.

ELOQ, aka August Fenger, rider højt på den bølge af skandinavisk musik, der for tiden skyller ind over hele verden. Han er kun 23 år, men den prisvindende DJ, pop-producer og platin-sælgende ejer af CHEFF Records har allerede taget Danmark med storm, og er i gang med at slå igennem internationalt.

Emil Lange startede med at dj’e som 16-årig i en kælder i Hellerup. I dag er han en af de travleste djs på klubscenen herhjemme, og har ramt pulten på alt fra Sunday til Bakken, Train og Distortion. Derudover kan det blandt andet nævnes at han til året Danish DJ Awards vandt prisen som “Årets Danske Upfront-DeeJay”.

TURN UP 2015 er et ungdomsarrangement sat i søen af en flok ivrige unge mennesker i alderen 17-21 år i samarbejde med Kulturhuset Skanderborg. Missionen er at skabe et bedre forhold mellem Campus Skanderborg og Kulturhuset og herved “bygge bro” hen over søen.

Festen begynder kl. 20.00 og slutter ved midnat.

Arrangør: Unge Gruppen og Kulturhuset