Fernisering

17.09.2015 17:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Ny udstilling med værker af Melaine Christensen.

Fernisering med ny udstilling med værker af billedkunstner Melanie Christensen.

Melaine Christensen er uddannet på Grafisk Skole i Århus og Århus Kunstakademi. Hun er oprindeligt uddannet jordemoder.

Melaine Christensen beskriver selv sin kunst således:

Naturen er mit primære omdrejningspunkt.
Min kilde til stadig inspiration – i det nære, som på rejse.
Jeg arbejder et sted mellem abstraktion og det genkendelige. Udtrykket er følsomt og sanseligt, nærmest organisk og med nerve i stregen. Jeg fascineres af naturens ornamenter, dens linier og former i vand, sand, klipper, træer og menneskekroppens landskab.
Kultur og natur arbejdes ind i mine værker, som er æstetiske og fremstår med spænding, styrke og skønhed. Farven er eksistentiel for mig.
Rejsen er nærvær og skærpelse af sansning. Rejsen er spejling og refleksion af egen kultur og værdier i det fremmede. Studieture til bl.a. Grækenland, Portugal, Afghanistan, Grønland, Italien, Spanien, Lofoten Norge, Indien og Vietnam.I mine værker bliver kulturmødet berigende og der skabes nye fortællinger.
Rejsen giver mig en fornemmelse af forbundethed  - en følelse af evighed, som jeg inviterer med ind i mine malerier.

Alle er velkomne til ferniseringen, hvor der vil være mulighed for at møde kunstneren.

Udstillingen kan ses fra den 17. september til den 1. november 2015.

Arrangør: Kulturhuset