Inge Vinding

29.10.2015 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Foredraget "Vejen til vægt i balance".

Foredrag med diætist og psykolog Inge Vinding, forfatter til bogen "Vejen til vægt i balance - bryd dit tankemønster og nå dine mål"

"Vejen til vægt i balance" er en ny bog, som gør op med tidens mange ekstreme diæter og kure. Inge Vinding viser i bogen, at vejen til vægttab og efterfølgende stabil vægt ikke går gennem strikse regler, men gennem indsigt i, hvorfor vi spiser som vi gør, og fokus på madglæde og nydelse.

Vejen går gennem tre principper:

Alt er tilladt – med måde: Vi skal ændre vores spisevaner på en måde, der ikke er forbundet med afsavn og strikse regler.

Mindful spisning: Vi skal spise med nærvær og nydelse og uden dårlig samvittighed.

Kognitiv terapi: Det handler om at få tankerne og følelserne som medspiller og ikke modspiller.

Arrangør: Skanderborg Bibliotek