Julejazz

18.12.2015 kl. 17:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

The Christmas Jazzband med Paul Harrison og Miriam Mandipira.

Frokostjazz er i julehumør og er blevet til julejazz ved aftenstide. Bortset fra ugedagen og tidspunktet, er konceptet det samme som til frokostjazz.

For fem år siden inviterede Heine Hot Poulsen for første gang Paul Harrison og Miriam Mandipira, til at gæsteoptræde ved en håndfuld julejazz arrangementer i det jyske. Det har hver gang været en massiv succes, hvor billetterne bogstavelig talt er revet væk. Holdet samles igen her i 2015, hvor de atter vil drysse godt med jazz og julestemning udover scenekanten.

Besætningen består af:
Paul Harrison (UK) på klarinet,sopransax og altsax
Finn Odderskov (DK) på tenorsax, sopransax og klarinet
Søren Stausbøl (DK) på piano og vokal
Jesper Carlsen (DK) på kontrabas
Heine Hot Poulsen (DK) på trommer
Miriam Mandipira (ZB) på vokal

Bandet spiller i Store Sal klokken 17.30-20.00, og der serveres juleplatte i pausen klokken 18.30-19.00. Bord på scenen og juleplatte koster 140 kroner og kan bestilles hos Kafe K på tlf. 8652 4399.

Arrangør: Kulturhuset