Fernisering og koncert

11.08.2015 kl. 17:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Fernisering på ny udstilling med værker af Pia Frank samt klaverkoncert med Maria Bundgård.

Pia Frank er født og opvokset i Skanderborg. Hun er i dag bosat i Aarhus og er en del af ”Kunstnergruppen i Barakken” i Stavtrup.

Pia Frank er uddannet tekstildesigner på Designskolen i Kolding. Hendes kunst består både af malerier, collager samt funktionelle installationer.

Udstillingen i Kulturhuset har titlen ”Klimaforandring” og skal ifølge kunstneren selv ”vække undren, forargelse og give fornøjelse”. Udstillingen kan ses fra den 11. august til den 14. september.

I forbindelse med ferniseringen er der klaverkoncert med den unge pianist Maria Bundgård.

Maria Bundgård er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København, Chopin Universitetet i Warszawa og Schola Cantorum i Paris. Hun er i dag bosiddende i Paris og spiller primært koncerter i Frankrig og Danmark.

Til koncerten vil Maria Bundgaard spille værker af Maurice Ravel, Claude Debussy, Franz Liszt og Maurice Ravel. På Philippe Gauberts ”Trio Aquarelle” får hun desuden selskab af Mai Kamstrup Mogensen på fløjte og Stine Staub Olesen på cello.

Arrangør: Kulturhuset