Frokostjazz

28.11.2015 kl. 11:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Med The Rascal Swing Band.

The Rascal Swing Band er et af Danmarks bedste bud på et nyt og forfriskende string-swingorkester.

Stilen er glad og udadvendt swingmusik, der underholder, men aldrig går på kompromis med kvaliteten. Med rod i 30'ernes og 40'ernes musik og med inspiration fra navne som Django Reinhardt, Louis Armstrong, Svend Asmussen og Benny Goodman skaber bandet en medrivende koncert.

Gode og kendte melodier i nye arrangementer, et solidt swing og intense soloer skaber tilsammen en forrygende oplevelse og garanterer et glad og tilfreds publikum.

Selvom bandet er nyt, har medlemmerne allerede en lang erfaring fra mange kendte danske og udenlandske sammenhænge, blandt andet Lillian Boutté, Burich-L'etienne N.O Ensemble, P.S Swing Band, Sigurd Barret og Ib Glindemans orkester. Bandets musikere har spillet på festivaler og klubber i Danmark, Norge, Sverige, Tyskland, Frankrig, New Zealand, USA, Mexico m.m.

Bandet består af Lasse høj Jakobsen på vokal og violin, Jens Christian Kwella på guitar, Torben Bjørnskov på kontrabas og Jon Noe på rytmeguitar.

Bandet spiller i Store Sal klokken 11.30-14.00, og der serveres frokostplatte i pausen klokken 12.30-13.00. Bord på scene og frokostplatte koster 140 kroner og kan bestilles hos Kafe K på tlf. 8652 4399.

Arrangør: Kulturhuset