Hemmeligheds Planeten

13.10.2015 kl. 10:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Nyskabende animationsteater for børn.

Hemmelighedernes Planet er verdens første interaktive animationsfilm. Oplev det sjove nye koncept, animationsteater for børn, hvor figurerne i tegnefilmen kan se og snakke med publikum mens filmen kører.

Hvad ingen ved er, at alle vores dybeste hemmeligheder har brug for et sted at bo. De rejser derfor igennem utallige galakser til Hemmelighedernes Planet, hvor de bor indtil de er modne og klar til at blive fortalt. På planeten har to væsener universets mest ærefulde job – de er hemmelighedernes vogtere. Alt har i århundreder åndet fred og idyl, men under overfladen truer en ond hemmelighed. Det er nu op til børnene at hjælpe vogterne med at redde de dyrebare hemmeligheder og sikre planetens fremtid.

Arrangementet er henvendt til børn i alderen 5 til 10 år ifølge med deres voksne.

Arrangør: Kulturhuset