Nytårskoncert

12.01.2016 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Østjysk Kulturforsyning

Med Aarhus Symfoniorkester. Koncerten er UDSOLGT!

Traditionen tro er der nytårskoncert med Aarhus Symfoniorkester. Denne gang med franske toner og en liflig sopran.

Musikalsk nytårskur, som i 2016 har Paris som tema. Fra det franske præsenterer symfoniorkestret den unge fremadstormende kvindelige dirigent, Ariane Matiakh, der bl.a. præsenterer Dukas’ ”Troldmandens lærling”, Offenbachs ”Orfeus i underverdenen”, Bizets forspil til ”Carmen” og ”L’Arlésienne Suite”.

Årets solist, en af vores mest vidunderlige danske sopraner, Ditte Højgaard Andersen, underholder publikum med lette, boblende og forrygende sopranperler.

Årets konferencier er Søren Dahl, som de fleste vil kende fra Café Hack. Han er oprindelig uddannet musikpædagog fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og har således alle forudsætninger for at være rejseleder i dette farverige franske program.

I pausen serveres et glas champagne.