Lillys Danmarkshistorie

16.11.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

En musikalsk fortælling om kvindeliv.

Lillys Danmarkshistorie er en musikalsk og humoristisk forestilling om tre generationer af kvinder, der skabte det Danmark, vi kender i dag.

Seks dejlige kvinder – i alle aldre og størrelser – sætter stolt livskraft i spil, når de fra scenen fortæller danmarkshistorien, som en sprudlende familiekrønike fra 1920‘erne til i dag.

Det er en danmarkshistorie i kød og blod og med et humoristisk glimt i øjet. Der lægges ikke fingre imellem, heller ikke når historien tager barske drejninger, fordi livet kan være barskt. Smil, glæde, sorg, længsler, svigt og lyst er en del af livet og en del af danmarkshistorien.

I teaterforestillingen Lillys Danmarkshistorie er kendte sange fra revy, film og danskpop med til at tegne et billede af tiden og livet, når den "vesterbros'ke" arbejderklasse møder bønderne fra Vestjylland.

Stykket er baseret på Pia Fris Laneths bestseller af samme navn og er dramatiseret af Daniel Wedel.

Før forestillingen tilbyder Kafé K en særlig teatermenu. Menuen består af fem lækre tapas og ét glas vin til 165 kr. Teatermenuen bestilles direkte hos Kafé K på tlf. 8652 4399.

Arrangør: Teaterforsyningen