Mio, min Mio

03.03.2016 kl. 18:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Teaterforsyningen og Kulturhuset

Musikalsk familieforestilling.

Mio, min Mio er et eventyr om venskab, kærlighed og mod efter bogen af Astrid Lindgren. Det er en rørende og smuk fortælling om en uelsket og ensom dreng, der bruger fantasien til at gøre sin verden bedre.

Bo er en dreng på 9 år, hvis adoptivforældre ikke bryder sig om ham. Bos mor er død, og hans far er stukket af, og han ser med misundelse, hvordan hans bedste ven hygger sig med sin far. En dag forsvinder Bo, da han har fået et postkort til ”Kongen af Landet i det fjerne”. Kongen minder om hans bedste vens far. Bo finder ud af, at han i virkeligheden hedder Mio, og at han er kongens søn.

Alt er bedre i dette land bortset fra, at i ”Landet Udenfor” hersker den onde ridder Kato. Bo eller rettere Prins Mio får til opgave, sammen med sin nye ven Jum-Jum, at drage ud og bekæmpe ondskaben. Det bliver et farefuldt eventyr, der kræver mod.

Hele forestillingen ledsages af live-musik på scenen. Forestillingen anbefales for børn fra 6 år.