De Nattergale

27.10.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Forpremiere på showet "Æ Juletur 2015".

Kom med til en eksklusiv forpremiere på De Nattergales nye show "Æ Juleshow 2015" og støt samtidig Sølund Musik Festival.

Efter De Nattergales succesfulde comeback-show sidste år har de tre herrer, Viggo Sommer, Uffe Rørbæk og Carsten Knudsen, besluttet atter at drage landet rundt.

Der var gensynsglæde i luften, da De Nattergale seneste efterår drog landet rundt efter 20 års pause fra turnelivet. Publikumsreaktionerne og de fyldte huse gav trioen blod på tanden og lyst til mere.

"Vi genopdagede jo pludseligt hvor sjovt, vi har det, når vi spiller sammen. Og det var også vores opfattelse, at flere blandt publikum smilede undervejs…, men det kan selvfølgelig være svært at se, når man står med en projektør i hovedet.", fortæller trioen.

Det nye show vil i bedste Nattergale-stil være en skønsom blanding af trioens store bagkatalog og udvalgte numre fra den populære "The Julekalender" krydret med nye gakkede indfald og udfald. Og hvem ved, om de gæve jyder ikke også har en ny sang eller to med til deres fans? Trioen lover i hvert fald, at det bliver ”et vidtløftigt show, der løfter begreberne skrammelmusik og publikums-overbærenhed til helt nye højder”.

Arrangør: CSB