Champions League finale

06.06.2015 kl. 20:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Festlig oplevelse for store og små fodboldfans

Årets Champions League finale står mellem FC Barcelona og Juventus den 6. juni. Og du kan komme til en festlig fodboldaften i Biografen Kulturhuset.

Biografen har nemlig været ude og investere i nyt udstyr, så vi har mulighed for at streame live fra Olympiastadion i Berlin. Kom og se et brag af en finalekamp på det store biograflærred, i bløde stole, med god lyd og ikke mindst med ægte fodboldstemning. Det bliver langt sjovere end at sidde hjemme og se det på sin egen lille skærm.

Vi lægger op til en aften med masser af god stemning og fællesskab. Tip om resultatet, der er biografbilletter på højkant som gevinst. Og på med klubtrøjen eller halstørklædet, vi trækker også lod om biografbilletter blandt dem, der gør lidt ud af påklædningen.

Kampen starter 20.45 og vi viser optakt fra klokken 20.00. Der er selvfølgelig mulighed for at købe øl, vand, slik og snacks.

Arrangører: FC Skanderborg og Kulturhuset