Martin Krasnik

06.10.2015 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Foredraget "Fucking jøde" med journalist, debattør og forfatter Martin Krasnik.

ARRANGEMENTET ER AFLYST!
- Billetter vil blive refunderet. Alle der har købt billet, vil få direkte besked.

Martin Krasnik er nok især kendt som vært på DR's program Deadline og som en demokratisk og aktiv deltager i den politiske debat.

I 'Fucking jøde' fortæller Martin Krasnik den personlige historie om arbejde, religion, familie og hans behov for at provokere og gå i kødet på gæster i studiet. Om hvordan det at være en så offentlig person, og hvad der sker når privatlivet inddrages.

Martin Krasnik er uddannet ved Københavns Universitet som cand.scient.pol og arbejder i dag som journalist på Weekendavisen. Han er tidligere medlem af redaktionen på Weekendavisen og har desuden bidraget til en række kronikker og bøger. I 2005 skrev han bogen ”De retfærdige – en islamisk stafet” og i 2008 bogen ”Min amerikanske drøm – på jagt efter stjernerne”. Hans seneste bog "Fucking Jøde" er fra 2014.

Arrangør: Skanderborg Debatforum (AOF, FOF, LOF og Skanderborg Bibliotek)