Kim Leine

01.10.2015 kl. 19:30 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Foredrag om Kim Leines nye bog "Afgrunden".

Kim Leine fortæller om sin baggrund som Jehovas Vidne i Norge, incestoffer, misbruger, sygeplejerske i 15 år og om genfødslen som forfatter. Kim Leine læser desuden op af sin roman ”Afgrunden” og svarer på spørgsmål fra tilhørerne.

"Afgrunden" er en roman om to tvillinger og deres liv sammen og hver for sig. De gennemlever fredstiden i 20'erne og nazificeringen i 30'erne for pludselig igen at sidde tilbage i en forfærdelig krig. Det bliver en hård udfordring, og en historie om fred, krig, kærlighed, venskab og broderskab.

Kim Leine (f. 1961 i Norge) er uddannet sygeplejerske. I 2007 debuterede han som forfatter med bogen ”Kalak”. Sidenhen har han udgivet ”Valdemarsdag” (2008), ”Tunu” (2009) og ”Profeterne i Evighedsfjorden” (2012). Sidstnævnte indbragte ham både De Gyldne Laurbær og Nordisk Råds Litteraturpris.

Foredraget varer cirka halvanden time.

Arrangør: Skanderborg Bibliotek og Kulturhuset