Sommer i Byparken

30.08.2015 kl. 19:00 Kulturhuset Skanderborg, Skanderborg

Med In Lonely Majesty.

Tre søndage i august er der gratis koncerter på Amfiscenen i Byparken. Sommer på Broen har i år nemlig skiftet navn er og flyttet op i Byparken.

Kl. 18.00 tænder Kafé K op i grillen og sælger lækker mad, fadøl, is med mere. Så tag vennerne, familien eller naboen under armen og kom i Byparken til en god oplevelse.

Denne søndag er det lokale In Lonely Majesty der står for underholdningen. In Lonely Majesty er inspireret af den nordeuropæiske rocktradition, blandt andet den irske og britiske. Numrene søger balancen mellem det folkelige og den mere nicheprægede indierock. Tekstuniverset omfatter både store episke fortællinger om fortidens konger og eventyrlige rejser og små fortællinger om hverdagen, påskønnelse af livet og om det at blive voksen.

I tilfælde af dårligt vejr flyttes arrangementet ind i Nedre Foyer

Arrangør: Kulturhuset